Fémhulladék átvétel

Fém- és vashulladék

Fémhulladék átvétel

Cégünk az összes létező tekintetben minden létező hatályos jogszabályoknak és előírásnak megfelelően üzemelő méh telephelyén várja ügyfeleit Székesfehérvár területén. Ellenőrzött telepünkön olyas fajta anyagot egyáltalán nem fogunk átvenni, amelyet az eredetét szem előtt tartva nem találunk jog tisztának. Cégünk nagy mértékben ellenzi a köztéri szobrok és egyéb fémtárgyak rongálását, továbbá eltulajdonítását, ezért olyan járműroncsokat sem vagyunk hajlandóak átvenni, amelyeknek átadója nem képes megfelelő papírokkal és igazolványokkal igazolni a hulladék eredetét. Ez mentén a fémhulladék átvétel folyamán ügyfeleinket kötelezzük arra, hogy mind a behozott anyagot, mind személyüket megfelelően igazolják a hivatalosság és a hitelesség végett. Cégünkkel a fémhulladék átvétel során, minden jogszabálynak megfelelve végezzük ügyfeleink megbízásait. A fémhulladék átvétel szolgáltatásunk elítéli az illegális fémhulladék átvétel bármely formáját, és ezekből semmilyen körülmények között nem engedünk.

Fémhulladék átvétel - Bízza a profikra!

Telephelyünk területén az ellenőrzések rendszeresek. Mi a jövőben is emellett állunk majd, ezáltal pedig biztos lehet abban, hogy ha a fémhulladék átvétel folyamatát velünk végezteti, mind környezetvédelmi-, mind hatósági szempontoknak megfelelve tisztán és szabályosan végezzük majd el. Óvatos legyen az illegális, vagy nem megfelelően szabályos fémhulladék átvétel folyamataitól, hiszen a törvény bünteti a szakterületen elkövetett jogtalanságokat. Ez nem csupán arra értendő, aki szabálytalanul folytatja a hulladékátvétel folyamatait a méhtelep területén, de arra is, aki nem szabályos körülményeket biztosítva hajtja végre a fémhulladék átvétel folyamatát. Hogy ha Ön nincsen teljesen tisztában azzal, hogy a tulajdonában álló hulladék esetleg egy lopott fémtárgy feldarabolásából származna, még akkor is eljárás indítható, ha alapvetően fogalma sem volt arról, hogy milyen tárgy is volt a birtokában. Ajánljuk ezért, hogy legyenek nagyon figyelmesek és körültekintőek a fémhulladék átvétel kereskedelem területén, hiszen a szabálytalanságok biztosan törvénybe ütköznek.

Cégünk célja végső soron, hogy a lehető legkevesebb káros anyag juthasson a környezetbe, és amit még fel lehet használni a hulladékból, az újrahasznosításra biztosítva legyen, valamint, hogy elnyerjük ügyfeleink töretlen bizalmát, kedvező árakat és megbízható fémhulladék átvétel szolgáltatást biztosítva számukra. Abban az esetben, ha elnyertük az Ön megtisztelő bizalmát, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és keressen minket fémhulladék átvétel miatt, elérhetőségeink bármelyikén!